Οι Υπηρεσίες μας

PHP/Laravel eCommerce Development

Κατασκευή και ανάπτυξη εφαρμογών eCommerce (B2B - B2C e-shop) σε PHP/Laravel για να καλύψετε τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη εφαρμογών eCommerce πλούσιες σε χαρακτηριστικά που θα διανέμουν αποτελεσματικά τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας.


Με την υπηρεσία κατασκευής και ανάπτυξης εφαρμογών eCommerce σε PHP/Laravel προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στον εκάστοτε πελάτη.

WordPress eCommerce Development

Κατασκευή και ανάπτυξη εφαρμογών eCommerce (B2B - B2C e-shop) σε WordPress, την πιό διαδεδομένη πλατφόρμα διαχείρησης περιεχομένου (CMS) που παρότι είναι ευρέως γνωστό για την απλότητα του στην ανάπτυξη εφαρμογών αυτό δεν το κάνει να υστερεί σε ποιότητα και απόδοση.


Δεν ειναι τυχαίο ότι περίπου το 70% των ιστοσελίδων είναι ανεπτυγμένα σε WordPress και αυτό δείχνει πόσο αποτελεσματικό CMS είναι. Ένα φιλικό στον διαχειριστή ανοιχτού κώδικα CMS με τεράστια λίστα από Plugins που προσθέτουν χαρακτηριστικά στην εφαρμογή σας.

Let's Build a Great Project!

Στείλτε Μήνυμα
UI/UX Development

Σχεδιάζουμε τις ιστοσελίδες λαμβάνοντας υπόψη την καλύτερη δυνατή εμπειρία που πρέπει να λάβει ο χρήστης κατά την πλοήγηση του στην εφαρμογή μέσα από ένα καθαρό αλλά και σύγχρονο design.

Analytics

Ενσωμάτωση κώδικα στις ιστοσελίδες για την μέτρηση της αποδοτικότητας και συνεχής παρακολούθηση της για πιθανές αλλαγές στην δομή και στο περιεχόμενο με εργαλεία όπως το Google Analytics.

Payments

Σύνδεση της εφαρμογής με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής που δέχεται η επιχείρηση όπως Paypal ή απευθείας χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας κ.α.