Οι Υπηρεσίες μας

PHP/Laravel Website Development

Κατασκευή και ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων σε PHP/Laravel για να καλύψετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη ιστοσελίδων πλούσιες σε χαρακτηριστικά είτε πρόκειται για μια εταιρική ιστοσελίδα, ένα ενημερωτικό blog ή μια ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας.


Με την υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων σε PHP/Laravel προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στον εκάστοτε πελάτη.

Custom WordPress Development

Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων σε WordPress, την πιό διαδεδομένη πλατφόρμα διαχείρησης περιεχομένου (CMS) που παρότι είναι ευρέως γνωστό για την απλότητα του στην ανάπτυξη ιστοσελίδων αυτό δεν το κάνει να υστερεί σε ποιότητα και απόδοση.


Δεν ειναι τυχαίο ότι περίπου το 70% των ιστοσελίδων είναι ανεπτυγμένα σε WordPress και αυτό δείχνει πόσο αποτελεσματικό CMS είναι. Ένα φιλικό στον διαχειριστή ανοιχτού κώδικα CMS με τεράστια λίστα από Plugins που προσθέτουν χαρακτηριστικά στην εφαρμογή σας.

Let's Build a Great Project!

Στείλτε Μήνυμα
UI/UX Development

Σχεδιάζουμε τις ιστοσελίδες λαμβάνοντας υπόψη την καλύτερη δυνατή εμπειρία που πρέπει να λάβει ο χρήστης κατά την πλοήγηση του στην εφαρμογή μέσα από ένα καθαρό αλλά και σύγχρονο design.

Analytics

Ενσωμάτωση κώδικα στις ιστοσελίδες για την μέτρηση της αποδοτικότητας και συνεχής παρακολούθηση της για πιθανές αλλαγές στην δομή και στο περιεχόμενο με εργαλεία όπως το Google Analytics.

Social Media

Ενσωμάτωση όλων των σχετικών Social Media Platforms στην ιστοσελίδα επιτρέποντας στους επισκέπτες σας να έχουν άμεση πρόσβαση στα προφίλ της επιχείρησης σας.